Tamara Gelderman neemt de prijs voor excellerende posterpresentatie in ontvangst.

Van 17-20 november werd het “2nd International Caparica Conference in Translational Forensics 2019” gehouden in Caparica, Portugal. Zowel Wilma Duijst als ik hebben één van onze onderzoeken gepresenteerd en daarnaast heb ik een poster gemaakt om ARISTA, the Taphonomic Research Site in Amsterdam, te promoten. Deze locatie op het terrein van het AMC geeft de mogelijkheid tot wetenschappelijk onderzoek naar begraven lichamen, de ontbinding van deze lichamen maar ook de invloed van deze graven op de omgeving. Deze poster werd geselecteerd als één van de drie beste posters! Het volgende congres vindt plaats in november 2021 en dan zullen we Nederland opnieuw op de kaart zetten.

Certificaat van de prijs voor excellerende posterpresentatie.
(Links naar rechts) Tamara Gelderman, Wilma Duijst, Aart Duijst.